• Esther from Radix

Met mijn neus in een tijdschrift

Wat ontzettend leuk om mijn passie te delen met de lezers van HET Nederlandse tijdschrift over alles wat Spanje te bieden heeft. In de papieren uitgave nr.3; Juli-September 2019 van het blad Espanje vertel ik over Radix in "Mi Pasión" Voor iedereen die weg is van de cultuur, het lekkere eten, de mensen, het fijne klimaat, de mooie en authentieke plekken en architectuur die er te vinden zijn.

In dit nummer vertel ik wat mijn passie is en hoe ik aspirerende kopers help om hun eigen plek te vinden in Barcelona. Het is zo ontzettend leuk en elke keer dat het lukt om een koper te begeleiden geeft het een enorme kick! Klant blij, ik blij.


#espanje #radixbcn #dreamfindenjoy #barcelona

In het Espanje magazine vertel ik over mijn passie


Contacto Radix

Tel: +34 647 588 569

Email: info@radixbcn.com

Rambla Catalunya, 72 2º-3ª 

08007 Barcelona

Quiere visitar? Llamanos o escribe por email para solciitar hora y dia.

Sigue Radix

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

Acreditaciones

© 2020 by Radix.  Legal disclaimer